New Profesional Consult 930 x 122

politia

Video: A făcut „Live” cu refuzul de control

A făcut „Live” cu refuzul de control. O filmare în direct pe Facebook arată cât de indulgenţi sunt unii poliţişti cu indivizi care nu se supun regulilor. Protagonistul videoclipului refuză să coboare din maşină, în momentul în care oamenii legii îi solicită acest lucru pentru control.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„De ce să cobor… n-am făcut nimic”, le-a spus bărbatul poliţiştilor. Evenimentul ar fi avut loc în Vaslui.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Individul invocă faptul că nu era nevoie să poarte masca de protecţie, deoarece se află în maşină. Totuşi, nu este surprins pe filmare ce s-a întâmplat mai devreme, poliţiştii afirmând că bărbatul a fost zărit pe stradă fără mască, la un eveniment de protest împotriva restricţiilor. Indiferent care ar fi fost situaţia de fapt, împricinatul sfidează legea şi face mişto de autorităţi, iar publicul de pe Facebook îl aclamă.

Exemple, AICI (FOTO).

 

Probabil ştiţi ce se întâmpla într-o situaţie similară, dacă evenimentul avea loc în Statele Unite…

În cele din urmă, bărbatul a coborât din maşină şi a fost percheziţionat. Nici aici nu a renunţat la telefon, filmând întreaga scenă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3