930 x122 grota rece

amenzi

ACȚIUNE FULGER A POLIȚIȘTILOR LOCALI AZI ÎN PITEȘTI

Acțiune fulger a polițiștilor locali azi în Pitești.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Parcările neregulamentare, mai ales parcările nesimțite care blochează accesul pietonilor pe trotuare, s-au aflat și astăzi în atenția agenților de la Poliția Locală Pitești. O acțiune în acest sens s-a desfășurat la orele prânzului pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona fostului restaurant Colibri.

Șoferii indisciplinați au primit amenzi cuprinse între 290 și 435 de lei. De asemenea, șoferii care și-au parcat autoturismele pe trotuar au fost penalizați cu câte 2 sau 3 puncte.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

”Poliția Locală desfășoară acțiuni în ceea ce privește parcările neregulamentare în toate zonele din Pitești. Cetățenii care vor să sesizeze un eveniment care ține de atribuțiile instituției sunt rugați să sune la dispeceratul Poliției Locale.”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Numerele de telefon ale dispeceratului Poliției Locale: 0248.210.230 și 0348.911.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3