930×122 CAPRA 5

8 martie

(VIDEO) AFACERE BĂNOASĂ ÎN CENTRU

Afacere bănoasă în Centru. Astăzi, de Ziua Femeii, piteştenii au luat cu asalt florăriile, profitând și de vremea bună, cu soare și aproape 15 grade Celsius în termometre.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

https://www.youtube.com/watch?v=AnoO__2tUqQ

Comercianții de flori din centrul municipiului au avut încasări excelente.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cel mai ieftin buchet de flori a costat 10 lei, dar s-au vândut și buchete la 100 de lei! Cel puțin astăzi a vinde flori în centrul Piteștiului s-a dovedit a fi o afacere bănoasă.

Încasările de azi au făcută uitată paguba pe care aceiași comercianți, din Piața “Vasile Milea” sau de la blocul Mobilux, au înregistrat-o de 1 martie. Atunci, din cauza gerului și a școlilor închise ca urmare a vremii nefavorabile, paguba a fost una consistentă (AICI, amănunte).

“Azi a venit multă lume! S-a încălzit afară și am vândut multe flori, dar și mărţişoare.”, ne-a declarat, mulțumit, un comerciant.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90