EcoMoto 930×122

affect

(VIDEO) AFFECT – PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE

Affect – produse cosmetice profesionale. Pentru cei pretenţioşi, pentru cei care caută produse cosmetice de calitate, acum pe piaţa din România există un nou brand de produse beauty: Affect cosmetics.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Sunt produse premium, recomandate de profesionişti, distribuite exclusiv de Profesional Top Glamorous, care vă propune un concept nou. Este un concept pentru persoanele care activează în domeniul beauty şi nu numai, produsele fiind de calitate excepţională, la preţuri excelente, cele mai mici de pe piaţă.

Important: se oferă reduceri pentru make-up artişti şi pentru cei care lucrează în saloane de înfrumusețare sau care deţin un astfel de salon.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Oferta de produse poate fi vizualizată pe site-ul www.topglamorous.ro. Mai multe detalii puteţi obţine la numărul de telefon 0744.974.775 sau la adresa de e-mail comenzi@topglamorous.ro.

Încearcă acum produse profesionale, premium, la preţuri foarte bune, recomandate pentru a fi folosite atât de profesionişti, cât şi de persoanele care se preocupă de aspectul lor şi care vor să le foloseascã în procesul de îngrijire zilnică.

Affect cosmetics în România prin Profesional Top Glamorous este soluţia ideală pentru cei pasionaţi de domeniul beauty. Fie că alegeţi pigmenţii extrem de pigmentaţi sau paletele profesionale cu culori extrem de atractive, fie rujurile sau fondurile de ten, fardurile sau mascara, produsele Affect nu vă vor dezamăgi şi vor aduce un plus de valoare aspectului dumneavoastră, la preţuri corecte şi accesibile.

Vă invităm şi vă recomandăm să testaţi produsele Affect!

Web: www.topglamorous.ro

E-mail: comenzi@topglamorous.ro

Telefon: 0744.974.775

Adresă: Piteşti, bulevardul I.C Brătianu, blocul D6, parter.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3