New Profesional Consult 930 x 122

incendii

(VIDEO) ARGEȘ: INCENDII PUTERNICE, TERENURI PÂRJOLITE DE FOC

Argeș: Incendii puternice, terenuri pârjolite de foc. Aproape 110 hectare de vegetație uscată, mărăciniș și litieră de pădure au fost pârjolite ieri de flăcări în câteva localități din județul Argeș.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

Incendiile au pornit de la inconștiența unor indivizi, neidentificați din păcate, care au dat foc la resturile vegetale. Așa au înțeles ei că trebuie făcută “curățenia de primăvară” pe câmp.

Pompierii argeșeni și serviciile voluntare pentru situații de urgență au avut serios de lucru pentru lichidarea incendiilor, deoarece flăcările au fost întețite și de vântul care a bătut ieri cu putere.

Citiți și: Cum se pun oamenii singuri în pericol. Riscă amenzi usturătoare pentru acest lucru

Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că incendiile au avut loc în Curtea de Argeș, Ștefănești, Topoloveni, Costești, Popești, Căldăraru, Rociu, Bogați, Aninoasa, Poienarii de Muscel, Godeni, Mihăești și Smeura. (Sursă video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3