NOR CURIER 930X122

mașină radar

(VIDEO) CULMEA! MAȘINĂ-RADAR NEINSCRIPȚIONATĂ, FILMATĂ ÎN ARGEȘ GONIND CU VITEZĂ

Culmea! Mașină-radar neinscripționată, filmată în Argeș gonind cu viteză. O sesizare care ar putea provoca indignare în rândul șoferilor ne-a fost trimisă astăzi pe adresa redacției.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Un autoturism Logan despre care se știe că ar aparține Poliției Rutiere și care ar avea instalat un aparat radar este subiectul sesizării, sesizare însoțită de imagini.

Cititorul care ne semnalează situația susține că este vorba de o mașină-radar neinscripționată a Poliției Rutiere Argeș. Loganul ”care stă la pândă cu radar” ar fi fost filmat ieri, în jurul orei 16, pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Micești, în timp ce ar fi rulat cu o viteză de aproximativ 120 de kilometri pe oră.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Argeșeanul care ne semnalează situația spune că era pasager în mașina din care a realizat filmarea, mașină aflată în spatele Loganului.

”Este normal așa ceva? Acolo limita legală de viteză este de 70 de kilometri pe oră!” – este mesajul care însoțește filmarea.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90