Donaris 930 x 122

cannabis

(VIDEO) CULTURĂ DE DROGURI ÎNTR-O COMUNĂ ARGEȘEANĂ

Cultură de droguri într-o comună argeșeană. Doi bărbați au fost reținuți astăzi pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc. Măsura a fost dispusă de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală.

Citiți și: Percheziţii de amploare la infractori periculoşi. Poliţişti din Argeş participă la acţiune

Potrivit DIICOT, cei doi ar fi cultivat plante de cannabis, iar cantitatea de droguri recoltată, de ordinul zecilor de kilograme, ar fi fost distribuită cu preţul de 35 de lei/gram către diverşi vânzători din Bucureşti.

În acest sens, ieri au fost făcute două percheziții în sectorul 5 din Capitală și în comuna argeșeană Cocu. În urma percheziției din București, au fost ridicate 5 kilograme de masă vegetală (inflorescențe și frunze) provenite din cultura de cannabis și 2.200 de lei.

Citiți și: Video – Percheziții în Argeș. „Fabrică” de alcool ilegală, depistată de poliţişti

De la locuința din Cocu, acolo unde cei doi bărbați ar fi avut rude, au fost ridicate alte 20 de kilograme de inflorescențe și frunze de cannabis, un sistem complet de întreținere a culturii indoor și outodoor de cannabis (cort, sistem de irigare, ghiceve, instalație de iluminare), 6 cartușe de calibru 7,62 de mm și alte 1.650 de cartușe de calibru 22 de mm.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare  preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

”Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, precizează DIICOT.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441