EcoMoto 930×122

cannabis

(VIDEO) CULTURĂ DE DROGURI ÎNTR-O COMUNĂ ARGEȘEANĂ

Cultură de droguri într-o comună argeșeană. Doi bărbați au fost reținuți astăzi pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc. Măsura a fost dispusă de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Potrivit DIICOT, cei doi ar fi cultivat plante de cannabis, iar cantitatea de droguri recoltată, de ordinul zecilor de kilograme, ar fi fost distribuită cu preţul de 35 de lei/gram către diverşi vânzători din Bucureşti.

În acest sens, ieri au fost făcute două percheziții în sectorul 5 din Capitală și în comuna argeșeană Cocu. În urma percheziției din București, au fost ridicate 5 kilograme de masă vegetală (inflorescențe și frunze) provenite din cultura de cannabis și 2.200 de lei.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

De la locuința din Cocu, acolo unde cei doi bărbați ar fi avut rude, au fost ridicate alte 20 de kilograme de inflorescențe și frunze de cannabis, un sistem complet de întreținere a culturii indoor și outodoor de cannabis (cort, sistem de irigare, ghiceve, instalație de iluminare), 6 cartușe de calibru 7,62 de mm și alte 1.650 de cartușe de calibru 22 de mm.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare  preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

”Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, precizează DIICOT.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3