NOR CURIER 930X122

bulevardul eroilor

DOMNULE TAXIMETRIST, NOI PE UNDE TRECEM?

Domnule taximetrist, noi pe unde trecem? Am atras atenţia de nenumărate ori asupra parcărilor nesimțite pe trotuare (detalii, AICI).

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Un alt exemplu de acest fel am surprins astăzi pe bulevardul Eroilor din centrul Piteştiului.

Pietonii se înghesuie ca să poată trece pe lângă maşinile parcate pe trotuar. Printre aceștia am văzut şi o femeie cu copil în cărucior, care, pentru a trece mai departe, a fost nevoită să se oprească, făcându-le loc altor pietoni care vin din sens opus, şi după aceea să se strecoare pe lângă un taxi parcat de-a curmezișul trotuarului.

Citiți și: Pitești. Accident ciudat: Un senior de 70 de ani, rupt de beat a intrat direct într-un TAXI

În aceste condiţii, domnule taximetrist-„bizon”, noi pe unde trecem? De Poliția Locală Pitești nici nu mai amintim! Ea însăși se recunoaște complet depășită de situație.

De dragul teoriei, că în practică Poliția este copleșită, neputincioasă și nici prea dornică să-și facă treaba „nemțește”, vă reamintim că sancțiunea legală în astfel de cazuri constă în amendă cuprinsă între 290 şi 435 de lei şi două puncte penalizare la permis.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90