930×122 CAPRA 5

drăganu

(VIDEO) DOUĂ VICTIME DUPĂ UN INCENDIU ISCAT DE LA UN GRĂTAR

Un incendiu a avut loc joi în comuna Drăganu, acolo unde o anexă construită din lemn a ars pe aproximativ 40 de metri pătrați.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Este vorba de o femeie intoxicată cu monoxid de carbon, care a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital, și un bărbat de 68 de ani, care prezintă arsuri de gradul 1 și 2 la mâna stângă și la față. Acesta a fost transportat la spital”, precizează ISU Argeș, care ne furnizează și imaginile.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Au mai ars anexa construită din lemn pe aproximativ 40 de mp, elemente de mobilier și mase plastice depozitate în interior, iar în exteriorul anexei – circa 4 mc de lemn de foc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, este posibil ca incendiul să fi fost provocat de jarul sau scânteile purtate de vânt de la un grătar până la materialele combustibile ale anexei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90