Donaris 930 x 122

auto

(VIDEO) EXCLUSIV. SCANDAL IMENS LA PERMISE ÎN PITEȘTI. UN PĂRINTE FACE PUBLICE IMAGINILE ACUZATOARE

Exclusiv. Scandal imens la Permise în Pitești. Un părinte face publice imaginile acuzatoare. În ultima perioadă v-am prezentat o situație pe care un piteștean ne-a semnalat-o. Bărbatul susține că fiica sa ar fi fost penalizată la proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere pentru greșeli pe care nu le-ar fi făcut.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Ea a fost penalizată cu 5 puncte pentru oprirea motorului și cu 18 puncte pentru nerespectarea marcajelor rutiere.

Dintre cele 18 puncte, 9 ar fi fost pentru că, pe sensul de urcare de pe strada Războieni, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu strada Nicoale Dobrin, fata ar fi trecut de pe banda a doua de mers pe prima bandă încălcând marcajul. Ținând cont că prima bandă era ocupată de mai multe autoturisme parcate, manevra nu ar fi putut fi realizată altfel.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Alte 9 puncte de penalizare contestate de părinte au fost pentru că ar fi trecut peste marcajul hașurat la terminarea rondului de pe strada Nicolae Dobrin, în zona stadionului. Subiectul, pe larg, AICI. Sunt puncte pe care tatăl fetei le contestă cu probe video.

Vă prezentăm în continuare imaginile pe care piteșteanul ni le-a pus la dispoziție:

Vă reamintim că în urma articolelor publicate de ePitești pe acest subiect, în spațiul public au apărut numeroase comentarii negative la adresa examinatorilor auto. Detalii, AICI.

Bărbatul este revoltat de situația cu care s-a confruntat fiica lui. Tocmai de aceea vor urma și alte dezvăluiri.

Vă reamintim că în 2017 în județul Argeș procentul de promovare a examenului pentru obținerea permisului auto a fost de doar 36%, sub media națională. Majoritatea candidaţilor trec de proba teoretică, dar nu reuşesc să ia calificativul ,,admis” la proba practică, de traseu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3