Nisan 930 x 122

flăcări

(VIDEO) FLĂCĂRI ÎN PITEȘTI. IMAGINI INCENDIARE

Flăcări în Pitești. Imagini incendiare. Azi-noapte, în jurul orei 2, un accident rutier a avut loc în Pitești, pe strada Negru Vodă (lângă Spitalul Militar). Au fost implicate două autoturisme: un taxi Dacia Logan și un Volkswagen Passat.

Citiți și: SPARGERE LA UN MAGAZIN DIN ARGEȘ

Circulând dinspre centrul Piteștiului către comuna Bascov, șoferul taxiului (un piteștean în vârstă de 53 de ani) nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a lovit cu mașina autoturismul Volkswagen, condus regulamentar în același sens de mers de un bărbat de 29 de ani din județul Prahova, potrivit Poliției argeșene.

Citiți și: ARGEȘ: ȘOFER BINE AFUMAT, TRAS PE DREAPTA

Accidentul a fost urmat de un incendiu, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, taxiul luând foc în urma impactului. Taximetristul a ieșit teafăr și nevătămat din mașină înainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări. Dacia Logan a ars în proporție de 90%.

În schimb, șoferul Volkswagen-ului Passat a suferit contuzii și a fost transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Se află în afara oricărui pericol.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ o oră.

Cei doi șoferi nu erau băuți. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești, sursă video: ISU Argeș)

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066