930X122 MAIA

flăcări

(VIDEO) FLĂCĂRI ÎN PITEȘTI. IMAGINI INCENDIARE

Flăcări în Pitești. Imagini incendiare. Azi-noapte, în jurul orei 2, un accident rutier a avut loc în Pitești, pe strada Negru Vodă (lângă Spitalul Militar). Au fost implicate două autoturisme: un taxi Dacia Logan și un Volkswagen Passat.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Circulând dinspre centrul Piteștiului către comuna Bascov, șoferul taxiului (un piteștean în vârstă de 53 de ani) nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a lovit cu mașina autoturismul Volkswagen, condus regulamentar în același sens de mers de un bărbat de 29 de ani din județul Prahova, potrivit Poliției argeșene.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Accidentul a fost urmat de un incendiu, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, taxiul luând foc în urma impactului. Taximetristul a ieșit teafăr și nevătămat din mașină înainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări. Dacia Logan a ars în proporție de 90%.

În schimb, șoferul Volkswagen-ului Passat a suferit contuzii și a fost transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Se află în afara oricărui pericol.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ o oră.

Cei doi șoferi nu erau băuți. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești, sursă video: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3