Donaris 930 x 122

griviţei

(VIDEO) GATA CU BÂLCIUL! AȘA ARATĂ ACUM PASAJELE

Gata cu bâlciul! Așa arată acum pasajele. Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, promitea în urmă cu două zile că în pasajele pietonale subterane Griviței și Magnolia (de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul municipiului) comercianții nu vor mai avea voie să sufoce cu standurile lor cu haine spațiile de trecere destinate pietonilor. Amănunte, AICI.

Citiți și: TEAMĂ ÎN CRAIOVEI: „SUNT POSIBILE TRAGEDII!”

Bâlciul din cele două pasaje a dispărut mai repede decât ne-am fi așteptat, ținând cont de modul lent în care se mișcă de obicei lucrurile în Pitești! Având în vedere că publicația noastră a atras de mai multă vreme atenția asupra subiectului, o problemă tolerată ani de zile de Primărie (detalii și imagini, AICI), salutăm promptitudinea viceprimarului.

Citiți și: PERICOL ÎN RĂZBOIENI

O astfel de schimbare în bine vrem să vedem și pe strada Griviței, tot din centrul Piteștiului, acolo unde, tot de ani de zile, comerțul se face departe de standardele europene. Vă reamintim că primarul Cornel Ionică a dat asigurări că și dughenele de pe strada Griviței vor dispărea. Subiectul, pe larg, AICI.

Donaris 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066