930 x122 grota rece

griviţei

(VIDEO) GATA CU BÂLCIUL! AȘA ARATĂ ACUM PASAJELE

Gata cu bâlciul! Așa arată acum pasajele. Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, promitea în urmă cu două zile că în pasajele pietonale subterane Griviței și Magnolia (de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul municipiului) comercianții nu vor mai avea voie să sufoce cu standurile lor cu haine spațiile de trecere destinate pietonilor. Amănunte, AICI.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Bâlciul din cele două pasaje a dispărut mai repede decât ne-am fi așteptat, ținând cont de modul lent în care se mișcă de obicei lucrurile în Pitești! Având în vedere că publicația noastră a atras de mai multă vreme atenția asupra subiectului, o problemă tolerată ani de zile de Primărie (detalii și imagini, AICI), salutăm promptitudinea viceprimarului.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

O astfel de schimbare în bine vrem să vedem și pe strada Griviței, tot din centrul Piteștiului, acolo unde, tot de ani de zile, comerțul se face departe de standardele europene. Vă reamintim că primarul Cornel Ionică a dat asigurări că și dughenele de pe strada Griviței vor dispărea. Subiectul, pe larg, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA