930 x122 grota rece

consiliul local pitești

(VIDEO) IONICĂ, ÎN CL PITEȘTI: „AIA NU VINE, CĂ E PROASTĂ”

Dialog uluitor între primarul Piteștiului, Cornel Ionică, și secretarul Municipiului Pitești, Cătălin Călugăru, surprins de sistemul audio-video în ședința ordinară a Consiliului Local de astăzi, transmisă live de Centrul Cultural Pitești.

Citiți și: Piteșteni amendați pentru…relaxare. Oricine o poate păți!

Întrebat fiind de Călugăru despre prezența în sală a „arhitectei” (referindu-se, probabil, la cea care coordonează Serviciul Arhitect Șef din cadrul Primăriei Pitești, al cărei nume nu-l mai amintim din cauza penibilului situației în care e pusă), edilul răspunde nonșalant: „Aia nu vine, că e proastă… E proastă rău!” (Video).

Desigur, nimeni nu se compară cu celebrul fost arhitect șef al Primăriei Pitești, Cătălin Ghiță, ejectat din instituție în urmă cu doar câteva luni, de numele căruia se leagă mai multe scandaluri imobiliare notorii în care e implicată municipalitatea, dar atitudinea primarului, indiferent despre ce arhitect/coleg(ă) ar fi vorba, n-are nicio scuză.

Citiți și: Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

Dacă totuși are, sperăm să o prezinte public!

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90