Donaris 930 x 122

consiliul local pitești

(VIDEO) IONICĂ, ÎN CL PITEȘTI: „AIA NU VINE, CĂ E PROASTĂ”

Dialog uluitor între primarul Piteștiului, Cornel Ionică, și secretarul Municipiului Pitești, Cătălin Călugăru, surprins de sistemul audio-video în ședința ordinară a Consiliului Local de astăzi, transmisă live de Centrul Cultural Pitești.

Citiți și: Gentea a convocat Consiliul Local de urgență

Întrebat fiind de Călugăru despre prezența în sală a „arhitectei” (referindu-se, probabil, la cea care coordonează Serviciul Arhitect Șef din cadrul Primăriei Pitești, al cărei nume nu-l mai amintim din cauza penibilului situației în care e pusă), edilul răspunde nonșalant: „Aia nu vine, că e proastă… E proastă rău!” (Video).

Desigur, nimeni nu se compară cu celebrul fost arhitect șef al Primăriei Pitești, Cătălin Ghiță, ejectat din instituție în urmă cu doar câteva luni, de numele căruia se leagă mai multe scandaluri imobiliare notorii în care e implicată municipalitatea, dar atitudinea primarului, indiferent despre ce arhitect/coleg(ă) ar fi vorba, n-are nicio scuză.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Dacă totuși are, sperăm să o prezinte public!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441