930×122 CAPRA 5

politia

(VIDEO) MAȘINĂ DE POLIȚIE, IMAGINI SCANDALOASE AZI ÎN PITEȘTI

Mașină de Poliție, imagini scandaloase azi în Pitești. Pietonii reclamă de multe ori modul grosolan în care parchează şoferii pe domeniul public.

Citiți și: Pitești. Acțiune mamut, acum, a Poliției Rutiere: Șoferii, „muți”!

Presa, la rândul ei, trage frecvent semnale de alarmă în acest sens, iar pe rețelele de socializare există numeroase exemple de parcări nesimțite. Când, însă, chiar Poliţia Naţională încalcă legea, ce mai poţi spune?

Citiți și: Firmă cu nereguli serioase! S-a dat o amendă URIAȘĂ!

Imaginile de mai sus au fost filmate astăzi, în jurul orei 8:45, pe bulevardul Eroilor.

Un autoturism al Poliţiei, cu girofarurile aprinse, intră brusc de pe strada Exerciţiu pe bulevardul Eroilor şi virează către Judecătorie. Maşina, un Volkswagen Polo, opreşte apoi, la fel de brusc, peste drum de Parchet, iar din autovehicul coboară grăbiţi trei poliţişti, care înşfacă nişte hârtii şi se reped în sediul Judecătoriei.

Maşina de Poliție a fost parcată în faţa intrării unei curţi, blocând-o (ocupând și o parte din trotuar) și pe semnul de „Oprire interzisă”, la doi paşi de un indicator cu aceeaşi semnificaţie.

Înţelegem că, uneori, poliţiştii sunt grăbiţi pentru a rezolva anumite probleme de serviciu. Însă, să fim serioși, nimic nu „ardea”! Nu era în desfășurare vreo operațiune „antiteroristă”! Oamenii legii nu ar trebui să fie exemple negative pentru ceilalţi şoferi, șoferi pe care polițiștii de la Rutieră îi „vânează” pe şosele pentru cele mai mici abateri.

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90