asfalt

VIDEO: „MINTE PENTRU CĂ VREA SĂ IASĂ DEASUPRA” – PRIMARUL DIN MIHĂEȘTI, ACUZAT ÎN SCANDALUL ASFALTĂRII DIRECT PE IARBĂ

Imaginile cu muncitorii care au turnat asfaltul direct peste iarbă în satul Văcarea din comuna argeşeană Mihăeşti, fără nicio pregătire prealabilă a terenului, imagini publicate ieri de ePitesti.ro, au stârnit zeci de reacții în rândul cititorilor.

Citiți și: O familie de pensionari din Piteşti, spaima asfaltărilor. Primar: „Am fost şi cu Poliţia Locală la ei”

Asfaltarea de mântuială, făcută din bani publici, a fost taxată în valuri, la fel ca și autoritate publică locală, deși primarul Gheorghe Matei și administratorul S.C. Drum Logistic, firma care efectuează lucrarea, au arătat cu degetul spre muncitori, încercând să sugereze că oamenii au făcut de capul lor isprava (subiectul, pe larg, AICI).

Ba, mai mult, edilul șef a susținut că el ar fi oprit lucrările de pomină.

Citiți și: Piteşti: Acces rutier restricţionat pe o stradă care face legătura între două bulevarde

”Ieri, la ora 16, când am văzut ce se întâmplă, le-am spus muncitorilor să plece, să părăsească localitatea”, declara, joi, pentru ePitesti.ro, primarul Gheorghe Matei, care a redirecționat redacției noastre un mesaj al administratorului prins cu musca pe căciulă, care promitea o „compensaţie” de 100 mp executați suplimentar pentru greşeala descoperită.

„Nimeni nu mișcă nimic în comună fără știrea lui”

Edilul este însă contrazis de consilierul local Sorin Ion Andrei, cel care a și filmat scenele halucinante cu muncitorii care împrăștiau asfaltul peste burieni și cel care a oprit, de fapt, muncitorii să continue irosirea materialelor.

 

„Primarul știa de lucrarea ce urmă a fi executată, pentru că nimeni nu mișcă nimic în comună fără știrea lui. Lucrarea nu a fost întreruptă de primar, ci de mine personal, eu fiind consilier al satului respectiv. Când a ajuns el, nu mai erau nici muncitori, nici utilaje. Minte pentru că vrea să iasă deasupra, cum face de fiecare dată. Gândiți-vă că dacă eu nu ajungeam acolo, lucrările continuau și el bineînțeles făcea recepția așa cum se finaliza”, a declarat, astăzi, pentru ePitesti.ro, consilierul local Sorin Ion Andrei (foto jos).

 

(Sursă foto primar : captură YouTube Simona Ivascu)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441