New Profesional Consult 930 x 122

asfalt

VIDEO: „MINTE PENTRU CĂ VREA SĂ IASĂ DEASUPRA” – PRIMARUL DIN MIHĂEȘTI, ACUZAT ÎN SCANDALUL ASFALTĂRII DIRECT PE IARBĂ

Imaginile cu muncitorii care au turnat asfaltul direct peste iarbă în satul Văcarea din comuna argeşeană Mihăeşti, fără nicio pregătire prealabilă a terenului, imagini publicate ieri de ePitesti.ro, au stârnit zeci de reacții în rândul cititorilor.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Asfaltarea de mântuială, făcută din bani publici, a fost taxată în valuri, la fel ca și autoritate publică locală, deși primarul Gheorghe Matei și administratorul S.C. Drum Logistic, firma care efectuează lucrarea, au arătat cu degetul spre muncitori, încercând să sugereze că oamenii au făcut de capul lor isprava (subiectul, pe larg, AICI).

Ba, mai mult, edilul șef a susținut că el ar fi oprit lucrările de pomină.

Citiți și: Oficial! Ce spune Poliția despre moartea suspectă a bărbatului din pădure

”Ieri, la ora 16, când am văzut ce se întâmplă, le-am spus muncitorilor să plece, să părăsească localitatea”, declara, joi, pentru ePitesti.ro, primarul Gheorghe Matei, care a redirecționat redacției noastre un mesaj al administratorului prins cu musca pe căciulă, care promitea o „compensaţie” de 100 mp executați suplimentar pentru greşeala descoperită.

„Nimeni nu mișcă nimic în comună fără știrea lui”

Edilul este însă contrazis de consilierul local Sorin Ion Andrei, cel care a și filmat scenele halucinante cu muncitorii care împrăștiau asfaltul peste burieni și cel care a oprit, de fapt, muncitorii să continue irosirea materialelor.

 

„Primarul știa de lucrarea ce urmă a fi executată, pentru că nimeni nu mișcă nimic în comună fără știrea lui. Lucrarea nu a fost întreruptă de primar, ci de mine personal, eu fiind consilier al satului respectiv. Când a ajuns el, nu mai erau nici muncitori, nici utilaje. Minte pentru că vrea să iasă deasupra, cum face de fiecare dată. Gândiți-vă că dacă eu nu ajungeam acolo, lucrările continuau și el bineînțeles făcea recepția așa cum se finaliza”, a declarat, astăzi, pentru ePitesti.ro, consilierul local Sorin Ion Andrei (foto jos).

 

(Sursă foto primar : captură YouTube Simona Ivascu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90