New Profesional Consult 930 x 122

mall

(VIDEO) NOUL MALL PROVOACĂ TENSIUNI. ÎNGRIJORARE MAXIMĂ

Noul mall provoacă tensiuni. Îngrijorare maximă. La Primăria Pitești a avut loc astăzi o dezbatere publică pe tema oportunității construirii viitorului nou mall și a unor blocuri de locuințe în zona Lânăriei.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Au participat reprezentanţi ai firmelor care se ocupă de planul construirii mall-ului din cartierul Tudor Vladimirescu, cetăţeni care locuiesc în zonă şi viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Locuitorii din zonă s-au declarat nemulţumiţi că nu au fost consultați mai din timp asupra proiectului și și-au arătat îngrijorarea cu privire la faptul că proiectul include și construirea unei pasarele rutiere și pietonale la doar câțiva metri distanță de casele lor.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

,,Sper că nu am venit aici ca la o ruletă rusească, adică jocurile sunt făcute. (…) Eu nu vreau să mă trezesc că mi se aruncă sticla în curte, că e la cinci metri de mine! Şi acum începem cu vibraţiile, trepidaţiile…”, a avertizat unul dintre cetăţenii care locuiesc în zonă:

Conducerea Primăriei a dat asigurări că toate punctele de vedere exprimate și la dezbaterea de astăzi vor fi luate în calcul de municipalitate, precizând că decizia finală referitoare la aprobarea proiectului va fi luată prin vot în Consiliul Local Piteşti.

Despre temerile și controversele provocate de proiectul viitorului nou mall puteți (re)citi pe larg AICI şi AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3