930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) OFICIAL: CÂND SE REDESCHIDE PIAȚA GĂVANA

Săptămâna viitoare (undeva între 16 și 22 decembrie 2019) ar urma să fie redeschisă piața agroalimentară din cartierul piteștean Găvana. Cel puțin așa dă asigurări primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

„Tragem tare! Încercăm săptămâna viitoare, cât de repede cu putință, nu mai târziu de săptămâna viitoare. Nu știu exact ziua. Am fost acolo și am discutat în nenumărate rânduri cu ei, i-am pus să facă curățenie, că lucrările sunt aproape finalizate, 99% finalizate.

Să facă curățenie, să pregătească mesele, ca să dăm drumul de sărbători, deci cam de săptămâna viitoare să fie dată drumul, la asta ne gândim. Acum nu știu ziua, nu știu ceasul, dar tragem tare ca să-i dăm drumul, ăsta e cuvântul”, declară primarul pentru ePitești, chestionat de publicația noastră pe marginea subiectului.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Am fost și am filmat astăzi la fața locului. Iată cum arată acum piața Găvana:

Începute în noiembrie 2017, lucrările ar fi trebuit finalizate, potrivit termenului inițial, în luna iulie a anului trecut. AICI, amănunte despre investiția aflată încă în lucru și realizată cu bani de la bugetul local.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3