Donaris 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) OFICIAL: CÂND SE REDESCHIDE PIAȚA GĂVANA

Săptămâna viitoare (undeva între 16 și 22 decembrie 2019) ar urma să fie redeschisă piața agroalimentară din cartierul piteștean Găvana. Cel puțin așa dă asigurări primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Lucrări într-o intersecţie mare din Piteşti

„Tragem tare! Încercăm săptămâna viitoare, cât de repede cu putință, nu mai târziu de săptămâna viitoare. Nu știu exact ziua. Am fost acolo și am discutat în nenumărate rânduri cu ei, i-am pus să facă curățenie, că lucrările sunt aproape finalizate, 99% finalizate.

Să facă curățenie, să pregătească mesele, ca să dăm drumul de sărbători, deci cam de săptămâna viitoare să fie dată drumul, la asta ne gândim. Acum nu știu ziua, nu știu ceasul, dar tragem tare ca să-i dăm drumul, ăsta e cuvântul”, declară primarul pentru ePitești, chestionat de publicația noastră pe marginea subiectului.

Citiți și: Societatea responsabilă pentru lucrările ”de mântuială” s-a autosesizat

Am fost și am filmat astăzi la fața locului. Iată cum arată acum piața Găvana:

Începute în noiembrie 2017, lucrările ar fi trebuit finalizate, potrivit termenului inițial, în luna iulie a anului trecut. AICI, amănunte despre investiția aflată încă în lucru și realizată cu bani de la bugetul local.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441