Donaris 930 x 122

apartamentul sa

MARE BĂTAIE DE JOC! PIAȚA GĂVANA, UN NOU TERMEN

Mare bătaie de joc! Piața Găvana, un nou termen. Lucrările de modernizare la piața agroalimentară din cartierul piteștean Găvana au început în luna noiembrie 2017, iar la piața din Trivale în februarie 2018.

Citiți și: Pitești. Oficial! Se închide piața

După nenumărate termene asumate și nerespectate pentru finalizarea lucrărilor (primul fiind vara lui 2018 – iulie pentru piața Găvana și august pentru piața Trivale), primarul Cornel Ionică preciza la sfârșitul anului trecut că atât piața din Trivale, cât și cea din Găvana vor fi gata în aprilie-mai 2019.

Dacă pentru piața agroalimentară din Trivale, potrivit bugetului Piteștiului pentru acest an, termenul este mai 2019, piteștenii din Găvana mai au de așteptat. Până când? Oficial, până în august 2019. Ținând cont că am mai avut numeroase termene oficiale nerespectate, ne vine greu să credem că de această dată Primăria își va respecta promisiunea.

Citiți și: Primăria, anunț pentru piteșteni: „Se închide!”

Amintim că, după ce în septembrie 2018 a fost anunțată apariția unor probleme neașteptate pe șantier, municipalitatea informa că lucrările la cele două piețe vor avea întârzieri ”la finalizare de 2-3 luni”.

În plus, pe parcurs au fost suplimentate sumele de la bugetul local prevăzute inițial pentru aceste investiții, conducerea Primăriei invocând diverse probleme (de la rezistenţa stâlpilor și până la doi comercianţi care nu ar fi vrut să părăsească spaţiile şi cu care Primăria a ajuns la judecată).

Primarul Cornel Ionică a dat vina și pe vreme pentru întârzierea lucrărilor.

Cea mai recentă problemă invocată, care l-a determinat pe Ionică să anunțe termenul ”aprilie-mai 2019”, a fost lipsa forței de muncă.

De lucrările de modernizare a pieței Găvana se ocupă firmele Apartamentul SA din Piteşti (pentru interior) şi Brincon SRL din Brăila (pentru acoperiş). Lucrările la piaţa Trivale sunt făcute de asocierea dintre SC Zeus SA și SC Selca SA.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90