930 x122 grota rece

cornel ionica

IONICĂ LE DĂ ”ŢEAPĂ” PITEȘTENILOR DIN GĂVANA ŞI TRIVALE

Ionică le dă ”ţeapă” piteștenilor din Găvana şi Trivale.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În urmă cu câteva săptămâni, primarul Piteştiului Cornel Ionică făcea mare tam-tam, cu o parte din presa argeşeană după el, la şantierele deschise în Piteşti.

Printre altele, Ionică a fost şi la pieţele agroalimentare din Trivale şi Găvana care sunt în curs de reabilitare şi modernizare. Promisiunea fermă a primarului a fost următoarea: ambele pieţe vor fi gata în luna august a anului în curs.

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

Ei bine, Primăria Piteşti a postat astăzi pe site-ul propriu un anunţ din care rezultă, printre altele, că, de fapt, finalizarea lucrărilor la cele două pieţe se amână!

„Avem unele probleme generate de faptul că, din păcate, comisia de licitații nu a putut atribui importante lucrări în infrastructura rutieră (străzi, alei, trotuare). De asemenea, am întâmpinat probleme mari privind achiziția bitumului, licitația fiind contestată în instanță. Ne confruntăm cu mari probleme la realizarea celor două investiții: Piața Găvana și Piața Trivale, unde și din cauza timpului nefavorabil, lucrările vor avea întârzieri la finalizare de 2-3 luni. Provizoriu am amplasat corturi pentru ca piețele să funcționeze în această formă.”, informează primăria.

Altfel spus, Ionică le-a dat o nouă ţeapă locuitorilor din Trivale şi Găvana care sperau ca în vara asta să aibă la dispoziţie pieţele noi, aşa cum li se promisese!

Amintim că ePitești a semnlat lentoarea cu care se efectuează lucrările de modernizare, reabilitare și reamenajare a celor 2 piețe (amănunte, AICI și AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3