930×122 CAPRA 5

piața găvana

Pitești. Poliția Locală, „prăpăd” în Piața Găvana

Pitești. Poliția Locală, „prăpăd” în Piața Găvana.

Citiți și: Pitești. Oficial! Se închide piața

În data de 19.09.2022, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale –  Poliția Locală Pitești au efectuat un control inopinat în Piața Găvana, din municipiul Pitești, având ca scop verificarea modului de respectare a regulilor generale de comerț.

Ca urmarea a controlului, s-a constatat că mai mulți agenți economici și producători agricoli, din interiorul pieței, fie nu etichetau corespunzător prețurile produselor comercializate, fie practicau neafișarea acestora, totodată unele produse având prețuri menite să inducă în eroare cumpărătorii (ex: 2,99 lei kg, zecimalele fiind scrise cu font foarte mic, greu observabil).

Citiți și: Pitești: De duminică se închide piața Găvana!

Au fost verificați 45 de comercianți și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, conform Legii nr.145/2014 modificată, în valoare de 5000 de lei, zona fiind monitorizată și în perioada următoare.

Acțiunile vor continua în toate piețele municipiului Pitești pentru a verifica buna organizare și desfășurare a actului de comerț, conform atribuțiilor stabilite prin lege.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Deaconu spune:

    Poliția locală este „o frază de dânșii inventată!
    Ea, „poliția locala” ,împarte oule cu gospodinele care nu au o tarabă oficială!
    Nu au o activitate stabilită prin lege privind constatarea infracțiunilor!
    Mai departe, aș vrea un răspuns, să nu spun feed back!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3