NOR CURIER 930X122

cornel ionica

ADMINISTRAȚIA IONICĂ A FĂCUT-O DE OAIE (ȘI) CU PIAȚA TRIVALE

Administrația Ionică a făcut-o de oaie (și) cu piața Trivale. Cu câteva săptămâni în urmă, primarul Piteştiului, Cornel Ionică, ducea reprezentanţii unor instituţii media din Piteşti la şantierele pieţelor agroalimentare din cartierele Trivale şi Găvana, aflate în curs de modernizare.

Citiți și: Pitești. Oficial! Se închide piața

Atunci, primarul a promis că pieţele vor fi gata în luna august (adică în această lună), după care a revenit şi a spus că, pe fondul condiţiilor meteo (ploi), se va înregistra o întârziere de două luni (subiectul pe larg, AICI).

Astăzi, după un nou tur pe şantiere, primarul a anunțat că piaţa Trivale va fi gata cu o întârziere totală de… patru luni!!!

Citiți și: Primăria, anunț pentru piteșteni: „Se închide!”

Primarul a motivat prin faptul că, pe lângă ploi, doi comercianţi care aveau spaţii în incinta pieţei nu ar fi vrut să se mute pe perioada lucrărilor, invocând un drept de proprietate pe care nu l-ar fi dovedit.

Potrivit primarului, aşa s-a ajuns în instanţa de judecată, iar proiectanţii ar fi fost nevoiţi să găsească soluţii de continuare a lucrărilor şi, în acelaşi timp, să nu afecteze spaţiile celor doi. Soluţia a fost găsită, conform edilului, dar, pe lângă întârzieri, şi costurile au crescut cu încă 1.000.000 de lei!!!

Amintim că ePitești a semnalat lentoarea cu care se fac lucrările de modernizare, reabilitare și reamenajare a piețelor Trivale și Găvana (amănunte, AICI și AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3