Donaris 930 x 122

consiliul local

PIAȚĂ DE MILIOANE ÎN GĂVANA

Piață de milioane în Găvana. Consilierii locali piteșteni vor aproba proiectul de hotărâre prin care se ia act de recepția la terminarea lucrărilor de modernizare a pieței agroalimentare Găvana.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Potrivit proiectului, reabilitarea pieței, reparațiile capitale la terasă, luminatoarele și amenajarea de scurgeri pluviale, precum și consolidarea stâlpilor de susținere au costat peste 6.033.089 de lei, inclusiv TVA, bani de la bugetul local.

Lucrările, mult întârziate, au fost executate de Apartamentul SA (din Pitești), SC Brincon SRL (Brăila) și SC RDT Construcții Proiectare Instalații și Management SRL (București). Procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor a fost încheiat pe 6 ianuarie 2020.

Citiți și: Pitești. Oficial! Se închide piața

Perioada de garanție a lucrărilor este de 48 de luni.

Proiectul de hotărâre va fi supus dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen de mâine, 28 ianuarie 2020, a Consiliului Local Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90