EcoMoto 930×122

piața găvana

(VIDEO) DUPĂ AMÂNĂRI REPETATE, PIAȚA GĂVANA A FOST REDESCHISĂ

După amânări repetate, piața Găvana a fost redeschisă. Piața agroalimentară a fost redeschisă după lucrările de modernizare, lucrări finanțate din bugetul local.

Citiți și: Pitești. Oficial! Se închide piața

Piteștenii din cartierul Găvana au avut mult de așteptat până la redeschiderea pieței, mai multe termene asumate de primarul Cornel Ionică nefiind respectate.

Citiți și: Pitești: De duminică se închide piața Găvana!

Începute în noiembrie 2017, lucrările ar fi trebuit finalizate, conform termenului inițial, în luna iulie a anului trecut (AICI, subiectul pe larg).

Piața Găvana a fost, totuși, în sfârșit redeschisă, realitate care contrazice scepticismuul viceprimarului Sorin Apostoliceanu. „Din păcate, nu cred că vom putea să dăm în funcțiune anul acesta, pentru că trebuie să fie făcută recepția, să plătim taxe, apoi să mergem la ISU să luăm aviz”, declara Apostoliceanu în ședința în plen de pe 12 decembrie 2019 a Consiliului Local Pitești (AICI, amănunte).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90