Donaris 930 x 122

cornel ionica

PENIBIL! IONICĂ A GĂSIT RĂSPUNSUL: VREMEA ESTE VINOVATĂ!

Penibil! Ionică a găsit răspunsul: Vremea este vinovată! După ce primarul Cornel Ionică s-a plimbat cu o parte din presa argeșeană pe șantierele piețelor agroalimentare din Găvana și Trivale și a promis că lucrările vor fi gata în luna august (deși, inițial, termenul asumat de constructor era în luna iulie – detalii, AICI), pe site-ul Primăriei a fost anunțat că nici în august nu vor fi finalizate lucrările (amănunte, AICI).

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Așa cum era firesc, am făcut publică informația. Ionică a fost vizibil deranjat de faptul că am îndrăznit să abordăm acest subiect. Prin urmare, ne apostrofează și ne sugerează ”să ne uităm afară”. Și așa să realizăm și noi care este ”adevărata problemă”…

”Chiar este greu de observat că, de aproape două luni, timpul nefavorabil creează probleme majore tuturor? Că multe localități sunt în situații de disperare din cauza distrugerilor? E așa greu de văzut ce este afară și că nu se poate lucra pe șantiere? Adevărul acesta este și trebuie spus! În astfel de situații, din păcate, există întârzieri în realizarea investițiilor, întârzieri pe care noi ni le dorim din ce în ce mai puțin. Problemele majore create de inundații ne-au ferit cumva pe noi, în sensul că nu am avut distrugeri de bunuri sau distrugeri de infrastructură.”

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Să dai vina pe vreme pentru incompetența de care dai dovadă este deja prea mult. Să susții că ”adevărul acesta este” și că din cauza ”timpului nefavorabil” nu se realizează la timp niște proiecte în municipiul Pitești este penibil. Cu atât mai mult cu cât răspunsul vine din partea unui primar de municipiu reședință de județ.

Domnule primar, vă reamintim că și Piteștiul a fost inundat, oamenii întâmpinând probleme serioase (detalii și imagini AICI). Dar nu aveți de unde ști, că n-ați fost în oraș (detalii AICI) Bun, recunoaștem că este greu, chiar foarte greu să lucrezi atunci când condițiile meteo nu îți permit. Dar până acum ”aproape două luni” de când ”timpul nefavorabil” s-a abătut asupra Piteștiului, ce-ați păzit?

Primarul Ionică mai precizează că ”Pe de altă parte, nu îmi explic de ce e greu să observați eforturile pe care le facem prin angajarea unor proiecte extrem de importante pentru municipiul Pitești cu valori de finanțare foarte mari. Nimic nu este ușor și vom dovedi că vom avea realizări din punct de vedere al acestor finanțări. N-ar strica să urmăriți și aceste aspecte cu speranța că Piteștiul merită orice eforturi, pe care noi cu siguranță le vom face în vederea modernizării și dezvoltării municipiului nostru.” (click pe imagine pentru mărire):

Domnule primar, nu mai încercați să vă explicați ”de ce e greu” să vă observăm eforturile. Vă spunem noi: nu avem ce eforturi să vedem când vine vorba de ”proiecte extrem de importante pentru municipiul Pitești” pentru că…pur și simplu, nu există (există pe hârtie). Există doar peticeli de străzi, câteva locuri de joacă reabilitate, lucruri minore. Pentru modernizarea și dezvoltarea ”municipiului nostru” nu ați făcut nimic. Unde este sala polivalentă, unde este parcul industrial? Unde sunt proiectele majore promise?

Am mai spus și repetăm: lăudăm ceea ce este lăudat și criticăm atunci când este cazul. Nu ne ”certați” pentru că noi constatăm o realitate tristă și nu aplaudăm de fiecare dată când spuneți ceva.

Dacă nu ne credeți pe noi, ascultați piteștenii. ”Bineînteles că timpul e de vină! Plus Soros, americanii, marțienii și venusienii!”, ”Promisiuni fără acoperire. Ne auzim la anul, în toamnă, cu laude privind finalizarea piețelor”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90