930 x122 grota rece

consiliul local pitești

(VIDEO) PE IONICĂ ÎL LASĂ NERVII. SCANDAL MONSTRU ÎN CONSILIUL LOCAL PITEȘTI

Pe Ionică îl lasă nervii. Scandal monstru în Consiliul Local Pitești. Astăzi s-a desfășurat o ședință extraordinară a Consiliului Local Pitești. 10 proiecte au avut de votat consilierii locali în această ședință.

Citiți și: Piteșteni amendați pentru…relaxare. Oricine o poate păți!

Ultimul proiect avea în vedere achiziționarea de către municipalitate a unui teren (categoria de folosință – drum și curți construcții) situat pe strada Depozitelor.

Cu această ocazie, consilierul municipal Narcis Sofianu (PNL) a făcut referire la un proiect dintr-o ședință anterioară a CL Pitești. Proiectul, retras la acea dată de pe ordinea de zi, prevedea ca municipalitatea să vândă un teren din zona centrală a orașului la un preț de doar 88 de euro/mp (subiectul, pe larg, AICI).

Citiți și: Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

Argumentele liberalului, potrivit cărora ar trebui analizate mai mult aceste tranzacții, nu au fost ascultate de primarul Cornel Ionică. De aici, a început scandalul. ”Sunteți invitat aici, citiți Legea Administrației Publice Locale!”, i-a spus Sofianu lui Ionică.

La un moment dat, consilierul opoziției a vorbit și despre autostrada Pitești-Sibiu, mult promisă de PSD, partidul al cărui membru este și Cornel Ionică. Ce a urmat? Primarul și-a ieșit din minți:

Nu a fost singurul moment în care pe Ionică l-au lăsat nervii. Ca și la precedenta ședință de Consiliu Local (detalii și imagini, AICI), primarul a fost foarte deranjat că jurnaliștii de la ePitești îl… filmează (!!!) Amănunte, într-un material viitor.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA