NOR CURIER 930X122

consiliu local

(VIDEO) IONICĂ, SCENE HALUCINANTE ÎN ȘEDINȚA DE CONSILIU LOCAL

Ionică, scene halucinante în ședința de Consiliu Local. Așa cum v-am anunțat, ieri s-a desfășurat ședința ordinară în plen aferentă lunii iulie a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

La ședință, fiind publică, pot participa și jurnaliști. Care credeți că ar trebui să fie principala grijă a reprezentanților Primăriei, în special a edilului Ionică, la aceste ședințe? Proiectele? Investițiile? Nevoile piteștenilor? Sub nicio formă! Primarul Ionică nu are alte preocupări în afară de ceea ce fac ziariștii care nu-l aplaudă, care nu-i gâdilă orgoliul prin știri laudative, penibile, comuniste.

Iar ”datoria” celorlalte persoane din echipa administrației locale piteștene este să imite, mai ceva ca maimuțele, gesturile mai marelui primar.

Citiți și: Mioveni: Ședință extraordinară de Consiliu Local

Concret, Ionică a fost foarte revoltat ieri când a văzut că este filmat și fotografiat de anumiți jurnaliști prezenți la ședință. Serios? Pentru un material de presă este nevoie și de fotografii, și de video, domnule Ionică!

Prima dată, Cornel Ionică l-a luat ”în vizor” pe un coleg din presă, Sergiu Barbu, de la stiridearges.ro, ”Mă ridic în picioare, că mi-ai făcut 1.000 de poze, stau așa…” (detalii, AICI)

Și colega noastră, Olga Andronachi, a vrut să surprindă halucinantul moment în care primarul se dădea în spectacol. Ce a urmat imediat după ce colaboratorul ePitești a pornit camera telefonului mobil este inadmisibil. Ionică și-a ieșit din minți: ”De ce mă filmezi, să le trimiți lor? Ai ceva de zis?” ”Nu, puteți continua”, a fost răspunsul colegei noastre.

Orice jurnalist are voie să vă filmeze. Sunteți persoană publică, plătită din BANI PUBLICI, vă aflați într-o instituție publică! Primarul își continuă ”delirul”: ”Ăsta-i loc de muncă, ce faci tu? Vino la mine că am eu locuri de muncă, voi sunteți niște postaci, nu ziariști, toți postăm, și Ionuț poate să posteze (n.r. Ionuț Olariu, consilier municipal).

Aceasta este problema lui Ionică: ce se întâmplă la ePitești, ce se întâmplă la alte publicații care nu-i cântă-n strună. Aceștia sunt oamenii din Primăria Pitești: unul ca Zidaru, omul invizibil, fără personalitate, care se trezește din ”somnul de frumusețe” când râde șeful cel mare ca să râdă și el să îi facă pe plac.

L-a văzut cineva vreodată pe Zidaru făcând ceva? Îl vedeți acum, transfigurat! Aceștia sunt oamenii care iau decizii pentru municipiul Pitești, pentru cetățeni: niște măscărici. Priviți imaginile:

Pentru cultura generală a primarului (cultură despre care avem motive serioase să credem că nu există) să fii jurnalist înseamnă să ai și un loc de muncă. Faptul că tehnologia a evoluat și actul jurnalistic se face diferit față de anii anteriori nu înseamnă că angajații ePitești sunt postaci. După această logică, postaci sunt și ziariștii care îți aplaudă inepțiile, primare! Dar primarul n-are logică!

Postaci sunt, Cornel Ionică, toți angații din Primărie și din instituțiile subordonate, angajați plătiți din bani publici, care la fiecare critică adusă în mediul online la adresa dumneavoastră, le adresează jigniri piteștenilor și îți scriu ode.

Ionică, dumneavoastră, un agramat, ne dați nouă lecții? Dumneavoastră, care nu spuneți o propoziție fără să faceți de râs limba română, ne spuneți ce înseamnă presă?

Vă spunem ceva: la ePitești se face presă! Acest lucru se vede zilnic, prin numărul celor care accesează site-ul nostru, prin reacțiile piteștenilor. Asta vă deranjează, că ePitești prezintă nereguli de care nu vreți să se știe. ePitești.ro are curaj, Ionică are doar tupeu.

Ce s-a întamplat ieri în ședința de Consiliu Local ne face să fim și mai critici, să fim și mai jurnaliști decât am fost până acum. Vom continua să spunem adevărul și să scoatem la suprafață nereguli care se întamplă în societatea noastră! Vă promitem!

Îî mulțumim pe această cale colegului de la Știri de Argeș, Sergiu Barbu, pentru imaginile pe care ni le-a pus la dispoziție.

Montajul video aparține redacției.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3