Donaris 930 x 122

consiliul local mioveni

Mioveni: Ședință extraordinară de Consiliu Local

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară, vineri, 5 mai 2023, de la ora 11.00, prin intermediul unei platforme online de videoconferință.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

Pe ordinea de zi se află două puncte:

1. Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind modificarea, completarea și actualizarea actului constitutiv și statutului Asociației de Dezvoltare Intracomunitară Trans Eco Miodav, cu referire la componența persoanelor care să reprezinte unitățile administrativ-teritoriale în calitate de membri asociați în Adunarea Generală a Asociației, componența membrilor în Consiliului Director și persoana care să îndeplinească funcția de președinte al Asociației și Consiliului Director, conform prevederilor din OG nr.26/2000 cu privire la asociații și fundații.

Citiți și: Ședință de urgență la Primăria Mioveni!

2. Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza D.A.L.I) și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni” finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Axa de Investiții I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3