New Profesional Consult 930 x 122

Plan Urbanistic General

Se fac cărţile pentru cel mai important Plan al Piteştiului

Se fac cărţile pentru cel mai important plan al Piteştiului.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

Planul Urbanistic General al Piteştiului este aproape gata de avizare. Astăzi este programată una dintre ultimele şedinţe (posibil chiar ultima) pentru actualizarea PUG-ului, iar consilierii locali au fost informaţi prin Direcţia Arhitect Şef (prin arhitect şef Ruxandra Cruţescu, respectiv Cătălin Ghiţă – coordonator Compartiment Dezvoltare Urbană).

Şi de această dată, am aflat din surse neoficiale despre această întâlnire, una din numeroasele pe care administraţia locală le-a avut cu diverse firme şi antreprenori – în special din domeniul imobiliar din Piteşti.

Citiți și: Statul pregătește concedieri, reduceri de cheltuieli: se strânge cureaua!

Propunerea de „analizare a unor situaţii punctuale” pentru actualizarea PUG vine, de această dată, din partea societăţii S.C. Areal Design SRL. Şedinţa are loc astăzi, 7 octombrie, de la ora 15, în sala de şedinţe a Primăriei Piteşti. Participarea se va putea face şi online, datele de conectare fiind private.

Anterior, la o întâlnire de acest fel, omul de afaceri Bobi Marinescu a pus pe masă planul pentru dezvoltarea unui nou proiect imobiliar în Piteşti (detalii, AICI).

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3