930×122 CAPRA 5

Plan Urbanistic General

Se fac cărţile pentru cel mai important Plan al Piteştiului

Se fac cărţile pentru cel mai important plan al Piteştiului.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

Planul Urbanistic General al Piteştiului este aproape gata de avizare. Astăzi este programată una dintre ultimele şedinţe (posibil chiar ultima) pentru actualizarea PUG-ului, iar consilierii locali au fost informaţi prin Direcţia Arhitect Şef (prin arhitect şef Ruxandra Cruţescu, respectiv Cătălin Ghiţă – coordonator Compartiment Dezvoltare Urbană).

Şi de această dată, am aflat din surse neoficiale despre această întâlnire, una din numeroasele pe care administraţia locală le-a avut cu diverse firme şi antreprenori – în special din domeniul imobiliar din Piteşti.

Citiți și: Statul pregătește concedieri, reduceri de cheltuieli: se strânge cureaua!

Propunerea de „analizare a unor situaţii punctuale” pentru actualizarea PUG vine, de această dată, din partea societăţii S.C. Areal Design SRL. Şedinţa are loc astăzi, 7 octombrie, de la ora 15, în sala de şedinţe a Primăriei Piteşti. Participarea se va putea face şi online, datele de conectare fiind private.

Anterior, la o întâlnire de acest fel, omul de afaceri Bobi Marinescu a pus pe masă planul pentru dezvoltarea unui nou proiect imobiliar în Piteşti (detalii, AICI).

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2
Pizza Sapori Italia 570 90