Donaris 930 x 122

Plan Urbanistic General

Se fac cărţile pentru cel mai important Plan al Piteştiului

Se fac cărţile pentru cel mai important plan al Piteştiului.

Citiți și: Cunoscut om de afaceri din Piteşti, şedinţă privată cu Primăria pentru un proiect imobiliar

Planul Urbanistic General al Piteştiului este aproape gata de avizare. Astăzi este programată una dintre ultimele şedinţe (posibil chiar ultima) pentru actualizarea PUG-ului, iar consilierii locali au fost informaţi prin Direcţia Arhitect Şef (prin arhitect şef Ruxandra Cruţescu, respectiv Cătălin Ghiţă – coordonator Compartiment Dezvoltare Urbană).

Şi de această dată, am aflat din surse neoficiale despre această întâlnire, una din numeroasele pe care administraţia locală le-a avut cu diverse firme şi antreprenori – în special din domeniul imobiliar din Piteşti.

Citiți și: Apel public pentru actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Pitești

Propunerea de „analizare a unor situaţii punctuale” pentru actualizarea PUG vine, de această dată, din partea societăţii S.C. Areal Design SRL. Şedinţa are loc astăzi, 7 octombrie, de la ora 15, în sala de şedinţe a Primăriei Piteşti. Participarea se va putea face şi online, datele de conectare fiind private.

Anterior, la o întâlnire de acest fel, omul de afaceri Bobi Marinescu a pus pe masă planul pentru dezvoltarea unui nou proiect imobiliar în Piteşti (detalii, AICI).

(Foto: descriptiv)

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3