930X122 MAIA

consiliul local mioveni

Ședință extraordinară de îndată a Consiliul Local Mioveni

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară de îndată, joi, 22 septembrie 2022, de la ora 08.30.

Citiți și: Şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Mioveni

Vor fi discutate și supuse votului 2 proiecte importante:

– aprobarea participării Unității Administrativ Teritoriale a Orașului Mioveni în cadrul apelului de proiecte al PNRR, Componenta C3 – Managementul Deșeurilor, Investiția 11. Dezvoltarea, Modernizarea și Completarea Sistemelor de Management Integrat al Deșeurilor Municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune, pentru subinvestiția I1.B. Construirea de insule ecologice digitalizate, pentru proiectul “Construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea separată a deșeurilor la nivel local”;

Citiți și: (VIDEO) ”BOMBA” DIN CL PITEȘTI: PĂDUREA TRIVALE-ARIE PROTEJATĂ, ”CEA MAI MARE GREȘEALĂ”

– aprobarea completării și modificarii Hotărârii Consiliului Local Mioveni nr. 23/25.02.2016 privind darea în administrarea Școlii Gimnaziale ”George Topîrceanu” Mioveni a bunurilor imobile și dotărilor aferente aparținând domeniului public și privat al orașului Mioveni în care își desfășoară activitatea unitatea de învățământ preuniversitar de stat, pe o perioadă de 10 ani.

Ședința se va desfășura ONLINE.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3