NOR CURIER 930X122

consiliul local mioveni

Ședință extraordinară de îndată a Consiliul Local Mioveni

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară de îndată, joi, 22 septembrie 2022, de la ora 08.30.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

Vor fi discutate și supuse votului 2 proiecte importante:

– aprobarea participării Unității Administrativ Teritoriale a Orașului Mioveni în cadrul apelului de proiecte al PNRR, Componenta C3 – Managementul Deșeurilor, Investiția 11. Dezvoltarea, Modernizarea și Completarea Sistemelor de Management Integrat al Deșeurilor Municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune, pentru subinvestiția I1.B. Construirea de insule ecologice digitalizate, pentru proiectul “Construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea separată a deșeurilor la nivel local”;

Citiți și: Ședință de urgență la Primăria Mioveni!

– aprobarea completării și modificarii Hotărârii Consiliului Local Mioveni nr. 23/25.02.2016 privind darea în administrarea Școlii Gimnaziale ”George Topîrceanu” Mioveni a bunurilor imobile și dotărilor aferente aparținând domeniului public și privat al orașului Mioveni în care își desfășoară activitatea unitatea de învățământ preuniversitar de stat, pe o perioadă de 10 ani.

Ședința se va desfășura ONLINE.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3