NOR CURIER 930X122

afacere

Cunoscut om de afaceri din Piteşti, şedinţă privată cu Primăria pentru un proiect imobiliar

Cunoscut om de afaceri din Piteşti, şedinţă privată cu Primăria pentru un proiect imobiliar.

Citiți și: O afacere deschisă acum 30 de ani în Pitești, evaluată astăzi la peste 400 milioane de €!

Cunoscutul antreprenor imobiliar Bobi Marinescu a înaintat la începutul acestei luni mai multe adrese către Primărie, prin care a solicitat analiza unor reglementări cu privire la proiectul „Actualizare Plan Urbanistic General al municipiului Piteşti” (PUG).

Mai exact, este vorba despre modificarea Planului Urbanistic General, varianta preliminară propusă în luna iulie 2021.

Citiți și: Afacere de milioane a lui Bobi Marinescu, blocată

Şedinţa s-a desfăşurat ieri în „privat”. Practic, au fost invitaţi să participe membrii Consiliului Local al Municipiului Piteşti, însă presa nu a fost informată clar cu privire la această întâlnire cu excepţia unor „apropiaţi”.

 

 

„Scopul acestei întâlniri este de a se analiza reglementările urbanistice propuse în varianta preliminară, versiunea iulie 2021, a Planului Urbanistic General al municipiului Piteşti, ca urmare a audienţei din data de 1.09.2021/adreselor înaintate de domnul Marinescu Victor (n.r. – cunoscut drept Bobi Marinescu)”, se precizează în documentul transmis de Primărie, Direcţia Arhitect Şef, Compartiment Dezvoltare Urbană.

Miza discuţiilor ar fi un teren important din Piteşti, pe care Bobi Marinescu vrea să dezvolte un nou proiect, de aici probabil şi caracterul „misterios” al acestui document care, aparent, nu dezvăluie mare lucru.

Am luat legătura cu reprezentanţii Primăriei Piteşti care ne-au promis că vor reveni în scurt timp cu explicaţii oficiale cu privire la acest subiect.

UPDATE: „A fost o şedinţă de lucru pe probleme de urbanism, una din multele, care a avut ca scop ajungerea la o variantă care să obţină acordul de principiu al Consiliului Local, pentru obţinerea autorizărilor de care e nevoie. Se caută soluţia cea mai bună”, este precizarea purtătorului de cuvânt din cadrul Primăriei Piteşti, Cristina Munteanu.

(Sursa foto: Facebook – Bobi Marinescu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3