SMART KIDS 930X122

afacere

REVISTA GLAM UP!, SOLUŢIA OPTIMĂ PENTRU PROMOVAREA BUSINESS-ULUI TĂU

Ştim cu toţii că promovarea este cheia succesului oricărui business, de aceea lucrurile rare şi importante sunt valoroase. Pentru că poţi să ai cele mai calitative produse, cele mai bune servicii, cele mai competitive preţuri sau aparatură de ultimă generaţie şi personal calificat şi cu toate acestea să nu ajungi la clienţi.

Citiți și: Cunoscut om de afaceri din Piteşti, şedinţă privată cu Primăria pentru un proiect imobiliar

Revista Glam UP!, care apare în Pitești, şi-a propus să vă recomande doar profesionişti, oferind publicului conţinut de calitate, renunţând la bârfe, scandaluri, vedete, manele sau saloane de masaj erotic. În schimb, revista Glam UP! promovează cultura, arta şi responsabilitatea socială.

Nu ratați secțiunea de wedding, secțiune în care sunt date răspunsuri la întrebări esențiale, cum ar fi: Ce vin să alegi la o nuntă cu ștaif? Cum știi dacă fotograful pe care l-ai ales este cel mai potrivit? Ce accesorii inedite se poartă în 2015 în rândul mireselor?

Citiți și: LA PERMISE ÎN ARGEȘ SE CADE PE CAPETE! AVEM ULTIMELE CIFRE OFICIALE

Glam UP! împărtășește cu tine impresii de la cele mai recente evenimente fashion din Pitești și îți oferă cele mai profesioniste sfaturi și recomandări pentru shopping, wedding sau cariera.

Nu ratați ediția lunii iunie! O găsiți la standurile din centrele comerciale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3