930X122 MAIA

afacere

REVISTA GLAM UP!, SOLUŢIA OPTIMĂ PENTRU PROMOVAREA BUSINESS-ULUI TĂU

Ştim cu toţii că promovarea este cheia succesului oricărui business, de aceea lucrurile rare şi importante sunt valoroase. Pentru că poţi să ai cele mai calitative produse, cele mai bune servicii, cele mai competitive preţuri sau aparatură de ultimă generaţie şi personal calificat şi cu toate acestea să nu ajungi la clienţi.

Citiți și: O afacere deschisă acum 30 de ani în Pitești, evaluată astăzi la peste 400 milioane de €!

Revista Glam UP!, care apare în Pitești, şi-a propus să vă recomande doar profesionişti, oferind publicului conţinut de calitate, renunţând la bârfe, scandaluri, vedete, manele sau saloane de masaj erotic. În schimb, revista Glam UP! promovează cultura, arta şi responsabilitatea socială.

Nu ratați secțiunea de wedding, secțiune în care sunt date răspunsuri la întrebări esențiale, cum ar fi: Ce vin să alegi la o nuntă cu ștaif? Cum știi dacă fotograful pe care l-ai ales este cel mai potrivit? Ce accesorii inedite se poartă în 2015 în rândul mireselor?

Citiți și: ABSOLVENȚI DE „BRĂTIANU”, AFACERE DE SUCCES

Glam UP! împărtășește cu tine impresii de la cele mai recente evenimente fashion din Pitești și îți oferă cele mai profesioniste sfaturi și recomandări pentru shopping, wedding sau cariera.

Nu ratați ediția lunii iunie! O găsiți la standurile din centrele comerciale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA