Donaris 930 x 122

bombă

(VIDEO) PITEȘTI: ”BOMBĂ” PE PATRU ROȚI

Pitești: ”bombă” pe patru roți. În Pitești găsim de toate: șoferi cu tupeu, drumuri pline de gropi sau animale plimbându-se în voie pe străzile orașului. Sunt cazuri pe care ePitești le-a prezentat în nu puține rânduri (exemple: AICI, AICI sau AICI).

Citiți și: Construirea unui spital nou la Pitești, în dezbatere

Astăzi, în cartierul piteștean Craiovei o mașină a unei școli de șoferi le-a „oferit” celorlalți participanți la trafic o surpriză neplăcută. Din filmul realizat de echipa ePitești se poate observa că autoturismul, un Opel Astra, nu are ce căuta în trafic.

Citiți și: Alertă pentru clienții Penny Pitești! Produs infestat cu o bacterie periculoasă

Cum e posibil ca o astfel de mașină să circule fără probleme pe străzile Piteștiului? Cum a reușit să treacă un autoturism cu astfel de defecțiuni de Inspecția Tehnică Periodică și de ce nu se iau măsuri în privința acestor șoferi iresponsabili? Deși cuvântul ”școală” (implicit o școală de șoferi) ne duce cu gândul la siguranță, corectitudine, protecție, altul este exemplul dat de acest autoturism: poluare și chiar risc de accident.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441