930 x122 grota rece

alexandru mihai vâjan

(VIDEO) MAȘINA DE LA GARDA DE MEDIU, POLUARE GRAVĂ ÎN PITEȘTI

Garda de Mediu este instituția în fața căreia ar trebui să tremure zdravăn toți cei care ne poluează, ticălos și fără scrupule, aerul sau apele. Povești! Nu doar că nu poate să ne apere de poluatori (fie doar și din cauza numărului ridicol de mic de angajați și a logisticii sărace), dar ea însăși poluează.

Citiți și: Poluare masivă lângă Vivo! Mall. 500 de litri de deșeuri au ajuns în râul Argeș

Desigur, nu instituția în sine. Imaginile cu Logan-ul de la Garda de Mediu Argeș care scoate fum încărcat cu noxe pe țeava de eșapament aproape ca o locomotivă cu aburi au fost filmate astăzi. Nu departe de sediul instituției, în zona de nord a Piteștiului. Pentru așa ceva, în mod legal și normal, RAR-ul amendează.

Citiți și: Cât de sigur este litoralul românesc

Alexandru Mihai Vâjan, comisarul-șef al Comisariatului Judeţean Argeş al Gărzii Naţionale de Mediu, ar face bine să ceară bani pentru cumpărarea unor alte autovehicule. Este penibil, de râsul curcilor, ca tocmai mașinile Gărzii de Mediu să polueze!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90