930X122 MAIA

apa canal

Apă Canal, ANUNȚ major! Plătești mai mult dacă nu îndeplinești aceste condiții

Apă Canal, ANUNȚ major! Plătești mai mult dacă nu îndeplinești aceste condiții

Citiți și: S-a întâmplat după 30 de ani, în Pitești! Anunțul momentului!

Societatea Apă Canal 2000 S.A. atrage atenția utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate, cu privire la obligativitate de a deține Autorizație.

În cazul în care acești utilizatori nu dețin Autorizație, conform contractului, se va aplica tarif majorat:

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

,,S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit a apelor uzate evacuate în rețeaua de canalizare din aria de operarecă, în baza prevederilor  Regulamentului consolidat și armonizat al serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare din aria de competență a unităților administrativ – teritoriale  ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Argeș aprobat prin Hotărârea AGA ADIA nr. 36/31.08.2023, au obligația  de a depune   la  GHIȘEUL UNIC din Pitești, b-dul. I.C. Brătianu,  nr. 24A  sau  pe  adresa  de e-mail contact@apa-canal2000.ro, solicitarea în vederea emiterii autorizației privind alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate în concordanță cu conținutul cadru postat  pe  site-ul societății www.apacanal2000.ro.

În cazul nedeținerii Autorizației privind alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate  se aplică tarif  majorat  50% în primele 30 de zile de la încheierea contractului respectiv  100% în perioada următoare,  conform prevederilor  art.11 punct 11.3 din contract.

Utilizatorii care au aceasta obligație sunt cei care nu au obținut Autorizație privind alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate și care desfășoară următoarele activități economice:

Apă Canal, ANUNȚ major! Plătești mai mult dacă nu îndeplinești aceste condiții

Restaurante, săli evenimente , hoteluri cu module de preparare a hranei, catering, cantine pensiuni cu module de preparare a hranei ;

Cofetării, patiserii, gogoșerii, simigerii, pizzerii, fast-food-uri, etc.;

Spălătorii auto, spălătorii textile;

Cabinete stomatologice, laboratoare analize, spitale, clinici medicale;

Acoperiri metalice;

Abatoare, carmangerii;

Service auto ;

Tipografii ;

Brutării și centre de panificație;

Unități de învățământ/ educație  cu module de preparare a hranei;

Unități militare cu module de preparare a hranei/ spălătorie lenjerii/ parc auto;

Unități de cazare/ îngrijire / azile de bătrâni  cu module de preparare a hranei/ spălătorie lenjerii ;

Unități pentru creșterea și  îngrijirea animalelor cu spații de producție , cabinete veterinare cu  spațiu de  intervenții chirurgicale ;

Stații distribuție carburanți;

Parcuri auto ;

Supermarketuri cu module de preparare a hranei, compartimente de coacere bake-off ;

Activități de producție ( cablaje, piese auto, cauciuc, încălțăminte, mobilă, piese și accesorii auto și pentru motoare, prelucrare lemn,  folie, produse chimice- vopseluri, antigel, detergenți, diluant, , cauciuc, produse alimentare și nealimentare, băuturi alcoolice, non-alcoolice , tutun, hârtie igienică, stații betoane, stații asfalt, plăci ceramice, hale industriale etc).

Termenul pentru depunere/transmitere documentație tehnică este 31.11.2023.

Avem speranța că mesajul nostru va fi perceput de către dvs. în spiritul principiului <bunei credințe>și vă mulțumim anticipat pentru acțiunile dvs. viitoare în relație cu Operatorul Regional.„, se arată în comunicat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA