EcoMoto 930×122

amenda

Garda de Mediu Argeș ne uimește și amendează pe „bandă rulantă!”

Garda de Mediu Argeș ne uimește și amendează pe „bandă rulantă!”

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Având în vedere incidentul de mediu din data de 31.01.2023 prin care s-a produs poluarea apei râului Argeș prin deversarea de deșeuri lichide cu conținut de produse petroliere, Comisariatul Județean Argeș al Gărzii Naționale de Mediu a efectuat mai multe controale, atât la făptuitor cât și la alți agenți economici ce își desfășurau activitatea în aceeași incintă.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

EPITEȘTI.RO A SCRIS PE MARGINEA ACESTUI SUBIECT, DETALII:

AICI – Pitești. Absolut SCANDALOS! Imagini de groază! Ce a ajuns în apele Argeșului

sau

AICI – Amendă COLOSALĂ: 26.000 €! Atât îl costă că a aruncat ulei în răul Argeș!

Agentul economic care a produs poluarea a fost sancționat cu amendă în valoare de 60.000 lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor generate din activitate și a fost întocmită o sesizare penală și transmisă către organele abilitate.

În perioada 31.01.2023 – 15.02.2023 au mai fost controlați alți 5 agenți economici ce își desfășoară activitatea în aceeași incintă fiind aplicate 5 amenzi contravenționale în valoare totală de 82.000 lei și au fost dispuse măsuri de remediere a neconformităților.

Totuși, un alt caz asemănător cu deșeuri aruncate, prezentat de publicația ePitești.ro, rămâne nerezolvat. Toate detaliile, AICI – Garda de mediu, despre casa GROAZEI de lângă Biserica Sf. Vineri: Se intră cu mandat!

Imaginile filmate sunt revoltătoare! Priviți:

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • vica spune:

    E praf in ochi! Nu fac nimic,sunt dirijati numai politic. Nu se ating de firme super poluante protejate politic si ne arunca praf in ochi cu nu stiu ce mare dscoperire au facut… Ca si analogie, este exact curajul pe care il au politistii cu cate un amarat de om al strazii sau cu cate o mamaie la volan cand o opresc ei in trafic ca nu stiu ce legi internationale a calcat… Din pacate asta e populatia din care cu rusine facem parte.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90