New Profesional Consult 930 x 122

garda de mediu arges

Pitești. Absolut SCANDALOS! Imagini de groază! Ce a ajuns în apele Argeșului

Garda de Mediu Argeș a efectuat verificări la service-ul auto din Pitești, de unde au fost aruncate pe Râul Argeș 300 de litri de deşeuri petroliere.

Citiți și: Acești argeșeni vor putea ieși mai devreme la pensie!

Reamintim că, patronul societății comerciale a primit o amendă colosală atât din partea Gărzii de Mediu Argeș, cât și din partea Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea. De asemenea, Poliția a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de infectare a apei. Subiectul pe larg, AICI – Amendă COLOSALĂ: 26.000 €! Atât îl costă că a aruncat ulei în răul Argeș! și AICI Pitești. Poliția intervine în cazul poluării de pe „Argeș”, lângă Vivo Mall

Așa arată service-ul auto, unde Garda de Mediu a găsit numeroase nereguli. După cum se poate observa și din imagini, locul este împânzit de deșeuri.

Citiți și: Apare o nouă rovinietă!

În data de 31.01.2023 intre orele 10:00-14:00 administratorul unei societăți de întreținere și reparații auto de pe raza localității Pitești, a deversat cu știință deșeuri lichide periculoase cu conținut de produs petrolier, o cantitate de aproximativ 500 l într-o vale necadastrata a localității ajungând în răul Argeș.

În urma verificărilor efectuate societății, Garda Națională de Mediu prin Comisariatul Județean Argeș a identificat și alte neconformități cu privire la legislația din domeniul protecției mediului aplicând o sancțiune în valoare de 60000 lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor deținute și a întocmit o sesizare penală în vederea cercetării acțiunii de evacuare cu știință de deșeuri periculoase în apele de suprafață.

Au fost stabilite măsuri de remediere a deficientelor identificate pe amplasament.”, transmite Garda de Mediu Argeș.

Sursă foto: Facebook Garda de Mediu Argeș

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

570 pe 90 Costache