Donaris 930 x 122

craiovei

(VIDEO) PITEȘTI: PERICOL PE STRADĂ ÎN CRAIOVEI

Pitești: Pericol pe stradă în Craiovei. Înainte de începerea noului an școlar, piteștenii din cartierul Craiovei și-au declarat îngrijorarea cu privire la numărul mare de mașini care circulă în zona școlilor.

Citiți și: TEAMĂ ÎN CRAIOVEI: „SUNT POSIBILE TRAGEDII!”

Un exemplu este strada Tineretului, acolo unde se află Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, fostă nr. 11. Despre acest subiect puteți citi pe larg AICI.

Azi-dimineață, o echipă de teren a ePitești a mers în cartierul Craiovei și pe strada Tineretului. Fiind o oră de vârf, la care părinții își duc copiii la școală, zona era extrem de aglomerată. Echipaje ale Poliției Locale dirijau circulația. Precizăm că în fața Școlii ”Mihai Eminescu” a fost amenajată o trecere de pietoni înălțată.

Citiți și: SE OPREȘTE APA ÎN CRAIOVEI

Din păcate, am văzut și persoane care traversau strada Tineretului în fugă, printre mașini.

Nu numai dimineața locuitorii din Craiovei se confruntă cu numărul mare de mașini care tranzitează zona sau al autoturismelor parcate la întâmplare. Situația este similară în jurul prânzului și seara. Există un mare risc de producere de accidente, mai ales atunci când polițiștii nu se află la fața locului pentru a dirija traficul.

Primăria ar trebui să ia noi măsuri. O soluție ar putea fi ”o restricţie de viteză, ceva numai pentru riverani”, după cum cerea o piteșteancă la începutul lunii septembrie. (Foto și video: Mihai Neacșu)

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066