EcoMoto 930×122

elevi olimpici

Pitești. Alexandra este mândria școlii ,,Mihai Eminescu”!

Pitești. Alexandra este mândria școlii ,,Mihai Eminescu”!

Citiți și: Sărbătoarea colindelor la ‘Mihai Eminescu’: Un spectacol al tradiției și emoției

Eleva Alexandra Badea, din clasa a VII-a C a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești, a adus mândrie școlii și piteștenilor, prin rezultare remarcabile obținute la Olimpiada Națională de Limba Franceză.

Competiția de anul acesta, desfășurată la Iași între 26 și 30 aprilie 2024, reprezintă o realizare de nivel superlativ pentru tânăra elevă.

Citiți și: Bani mai mulți pentru elevii cu rezultate bune

Alexandra s-a distins prin abilități remarcabile în limba franceză, confirmând astfel tradiția școlii de a excela la olimpiade sau concursuri.

Succesul este bazat pe multă muncă și dedicare, dar și pe sprijinul continuu primit din partea familiei și a profesorilor.

Pitești. Alexandra este mândria școlii ,,Mihai Eminescu”!

La acest concurs important, Alexandra a fost îndrumată de profesoara Bianca Pascu, un cadru didactic devotat și pasionat, recunoscut pentru abilitatea de a inspira și de a cultiva dragostea pentru limba franceză în rândul elevilor săi.

Munca și implicarea profesorului Pascu au fost esențiale în pregătirea Alexandrei pentru competiția națională.

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Pitești continuă să fie un exponent al excelenței academice, îmbogățindu-și an de an palmaresul de medalii la olimpiade.

Felicitări, Alexandra, pentru această realizare deosebită!

Îți urăm succes în toate aspirațiile tale viitoare!

Foto: scoala11.eu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90