New Profesional Consult 930 x 122

școala mihai eminescu

Atmosferă de sărbătoare la Școala „Mihai Eminescu” din Pitești

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Pitești a îmbrăcat straie de sărbătoare. Mai exact, unitatea de învățământ a fost decorată cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Sărbătoarea colindelor la ‘Mihai Eminescu’: Un spectacol al tradiției și emoției

Rezultatul este de-a dreptul spectaculos!

Citiți și: ELEV DIN PITEȘTI, MEDALIAT OLIMPIC LA MATEMATICĂ

Intrările, parcul și curtea interioară a școlii sunt luminate de Zeci de beculețe colorate luminează intrările, parcul și curtea interioară.

Școala arată de poveste!

Decorațiunile au fost realizate de Leblanc Illuminations România.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • PopDan spune:

    Ca tot a aparut un articol despre scoala asta. Poate poti sa faci unul si despre profesorii de aici. Unul mai nesimtit ca celalalt. In zona sunt blocuri, unde oamenii / locatarii au locuri de parcare inchiriate, iar acesti profesori care va educa copii , parcheaza nonsalant pe aceste locuri de parcare exactt dupa ce devine interzis ,adica dupa ora 16. Au fost anuntati in repetate randuri si nimic. Au tot luat amenzi de la politia locala ,dar se lauda ca nu le platesc ca au relatii. Si unii dintre ei inca parcheaza ilegal. Poate aflii tu ceva ,poate faci un articol mai serios si incepi sa ne captezi atentia.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90