Donaris 930 x 122

cartierul craiovei

VESTE DE MILIOANE PENTRU PITEȘTENII DIN CRAIOVEI

Veste de milioane pentru piteștenii din Craiovei. Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” (nr. 11) din cartierul piteştean Craiovei ar urma să intre într-un amplu proces de extindere şi reabilitare în cadrul unui proiect cu fonduri europene.

Citiți și: Sărbătoarea colindelor la ‘Mihai Eminescu’: Un spectacol al tradiției și emoției

Documentaţia este gata şi va fi lansată licitaţia pentru lucrările aferente proiectului.

Pe lângă reabilitarea clădirilor existente, proiectul are în vedere şi extinderea cu trei noi corpuri de clădire: unul cu parter, altul cu parter şi etaj şi un altul cu parter şi două etaje.

Citiți și: Oficial! Se întâmplă la Spitalul Județean din Pitești

Aceste noi corpuri de clădire vor adăposti 19 noi săli de clasă, un centru de informare, un cabinet fonetic de limbi moderne, o sală de informatică, o sală de cursuri cu 100 de locuri anexe, un spaţiu pentru servirea mesei, cancelarie, un cabinet medical, un cabinet logopedic şi unul psihopedagogic, 10 grupuri sanitare pentru elevi (inclusiv unul pentru copiii cu dizabilităţi) și două grupuri sanitare pentru cadrele didactice.

Valoarea totală a proiectului este de 2.750.000 de lei. Lucrările vor începe după ce vor fi parcurse etapele prevăzute de lege în cazul achiziţiilor publice. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3