NOR CURIER 930X122

extindere

Oficial! Se întâmplă la Spitalul Județean din Pitești

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, însoțit de experți din cadrul Consiliului Județean Argeș, a făcut astăzi o deplasare pe șantierul unde au început lucrările pentru extindere și dotarea spațiilor de la Urgențe și amenajarea incintei spitalului.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Investiția, în valoare de 12,9 milioane de lei, este finanțată cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional, transmite Consiliul Județean.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea calității și eficienței îngrijirii spitalicești de urgență din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, în vederea asigurării distribuției teritoriale echilibrate a serviciilor medicale de urgență prin preluarea pacienților de la nivel local, care nu pot fi tratați în sistem ambulatoriu.

Potrivit Consiliului Județean, vor fi făcute următoarele amenajări:

– extinderea spațiilor medicale la nivelul demisolului prin realizarea unui spațiu de resuscitare cu două paturi, spațiu de evaluare și tratament imediat cu 13 paturi, grupuri sanitare pentru personal,

– o zonă de imagistică dotată cu un aparat Computer Tomograf și echipament Reuntgen pentru radiografii.

„La nivelul parterului se propun spații destinate personalului medical astfel: o sala de întâlniri colective, birou medic șef UPU, birou asistent șef UPU, cameră de odihnă, cameră de gardă, vestiare și grupuri sanitare și un spațiu tehnic.

Se va reamenaja o suprafață de cca. 95,65 mp (clădire C1, corp F – 89,36 mp și extindere UPU existentă – 6,29 mp) din cadrul construit al clădirii C1.

Schimbările propuse au rolul de a fluidiza circulațiile și legăturile cu noua extindere UPU. De asemenea, se cere și amenajarea incintei spitalului din partea sudică a acestuia”, mai informează sursa citată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • abc spune:

    Mda, un spatiu unde mai intra 13 pacienti, un cabinet radiologic si pe urma 8 spatii destinate confortului personalului medical. Da-i dracu pe pacientii care stau cu orele asteptand sa intre la Urgenta (!!!, de ce i-o mai zice Urgenta nu stiu!), important e sa dezvoltam spatiile pentru birouri, sedinte, odihna a cadrelor medicale, etc.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3