New Profesional Consult 930 x 122

școala mihai eminescu

Containere care vor fi folosite drept săli de clasă la o şcoală din Piteşti

La Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Pitești a sosit prima clasă de tip container. Urmează asamblarea, racordarea la utilități și dotarea cu mobilier specific, au anunţat reprezentanţi ai unităţii de învăţământ, pe pagina oficială de Facebook.

Citiți și: Sărbătoarea colindelor la ‘Mihai Eminescu’: Un spectacol al tradiției și emoției

„Este un proiect susținut de Consiliul Local al Municipiului Pitești, prin care se dorește rezolvarea problemei lipsei de spații educaționale cu care se confruntă în prezent unitatea de învățământ”, se mai precizează în mesaj.

Vă reamintim, Alina Manea – Inspector General al IȘJ Argeș a venit cu solicitarea ca Primăria Municipiului Pitești să achiziționeze pentru două școli din oraș, containere modulare care să fie folosite drept săli de clasă.

Citiți și: ELEV DIN PITEȘTI, MEDALIAT OLIMPIC LA MATEMATICĂ

Una este cazul prezentat – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, nr. 11 din Craiovei, iar cealaltă este Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, nr. 13 din cartierul Trivale.

(Foto: Facebook – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Piteşti)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3