930 x122 grota rece

cotmeana

(VIDEO) POPĂ DE LA COTMEANA, CĂTRE ENORIAȘI: „FIȚI ATENȚI CĂ VĂ DAU ȘI PESTE BOT ȘI VĂ SCOT DINȚII!”

Popă de la Cotmeana, către enoriași: „Fiți atenți că vă dau și peste bot și vă scot dinții!”. Grupul de socializare BOR fără corupți a publicat astăzi imagini despre care afirmă că ar fi fost filmate în mănăstirea Cotmeana din județul Argeș.

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

Nemulțumit că unii enoriași vorbeau între ei în timpul slujbei, cel despre care se spune că ar fi starețul Ioasaf îi amenință pe enoriași. De furia preotului nu scapă nici președintele Iohannis.

„Mergeți, fraților, în pădure și puneți-vă ștreangul! (…) Deci, la Cotmeana nu se vorbește în biserică! Fiți atenți că vă dau și peste bot și vă scot dinții! (…) Băgați-vă mințile în cap! Nu vă place ce vă învăț, vă rog să nu veniți aici! Eu știu să slujesc și singur! Până și un copil este luat la rost de popă: „Potolește-te, copile, că te dau afară și pe tine!”

Citiți și: Situație critică în Argeș. Incendiu puternic, risc major

Deși jigniți și amenințați, enoriașii care au participat la slujbă nu au ripostat în niciun fel. Cerem Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului și Sfântului Sinod al BOR să ia de urgență măsuri. (Sursă video: BOR fără corupți) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90