Donaris 930 x 122

consiliul local

(VIDEO) SCANDALUL PARCĂRILOR: „DOMNUL PRIMAR ARE VILĂ, ARE GARAJ, POATE SĂ-ȘI BAGE DOUĂ MAȘINI!”

Scandalul parcărilor: „Domnul primar are vilă, are garaj, poate să-și bage două mașini!” După cum v-am informat, proiectul Primăriei de modificare a regulamentului din anul 2012 pentru atribuirea în folosință a locurilor de parcare din parcările de reședință amenajate în Pitești a fost respins de Consiliul Local în ședința sa în plen de aseară.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Fiind vorba de un proiect referitor la un subiect de patrimoniu, erau necesare două treimi din voturi pentru ca proiectul să treacă. Nu a fost cazul, PSD și ALDE neavând majoritatea necesară.

Înainte de vot, nemulțumiți de proiectul Primăriei, mai mulți piteșteni de la blocurile Fortuna din centrul municipiului au protestat în ședința de Consiliu. Dialogul a degenerat, iar pentru aproximativ 30 de minute au fost schimburi dure de replici.

Citiți și: Accident cu scandal: „Îmi bag… în mașina ta!/ „Nu-ți băga tu… în mașina mea!”

Consilierii Dumitru Tudosoiu, Ionuț Olariu, Cristian Gentea, Narcis Sofianu și Dănuț Dinu, viceprimarul Sorin Apostoliceanu, primarul Cornel Ionică și simplii cetățeni veniți să își exprime oful au schimbat replici acide.

”Domnul primar are vilă, are garaj, poate să-și bage două mașini!”, a spus unul dintre cetățeni.

Sorin Apostoliceanu le-a replicat protestatarilor: ”Sunt total dezamăgit de părul dumneavoastră alb, să nu aveți nici pic de bun simț! (…) Avem un regulament, dacă nu evacuați sala, eu mă retrag din această ședință dacă mai sunt jignit de orice cetățean din sală!”

”Domnul viceprimar (n.r. – Sorin Apostoliceanu), când eu v-am spus că facem bâlci și în loc de ședințe care au un anumit statut (…) Discutăm civilizat, avem păreri, se fac propuneri, nu ne apucăm să facem un ping-pong între noi și cetățeni: noi v-am votat, noi vă omorâm, noi… Nu există așa ceva!”, a spus, la rândul său, consilierul Dumitru Tudosoiu.

Scandalul din ședința de aseară a Consiliului Local, în următoarele imagini:

Vă reamintim că proiectul prevedea ca între orele 9 și 17, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine să poată parca oriunde, chiar dacă locul de parcare este plătit.

”În parcarea de reședință, deținătorul unui abonament de parcare are un drept exclusiv asupra acestuia în intervalul luni-vineri între orele 17 și 9, iar sâmbăta și duminica permanent. În restul timpului, locul de parcare va putea fi utilizat și de alți deținători de autovehicule”, se arăta în proiect.

Cu alte cuvinte, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 9-17, locul de parcare plătit ar fi putut fi folosit și de alți șoferi dacă proiectul ar fi fost aprobat. (Video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90