SMART KIDS 930X122

greva carburanților

ŞOFERII PITEȘTENI, PROTEST ÎN BENZINĂRII

După cum v-am informat, mai mulţi şoferi din Piteşti s-au adunat ieri după-amiază în zona stadionului ,,Nicolae Dobrin” și a Sălii Sporturilor pentru a protesta împotriva scumpirii preţurilor la benzină şi motorină (subiectul pe larg și imagini, AICI).

Citiți și: Sancțiuni pentru șoferii care circulă prea lent!

Aşa numită ,,Grevă a carburanţilor” a continuat pe străzile municipiului şi la benzinării. Șoferii au oprit la o stație de alimentare OMW Petrom și la stația de alimentare Rompetrol din zona Podul Viilor.

La benzinării, șoferii piteșteni au recurs la o mai veche formă de protest, folosită de-a lungul timpului și în alte părți ale țării ca modalitate de exprimare a nemulțumirii la adresa companiilor de profil care au crescut prețurile: și-au alimentat autoturismele și au plătit contravaloarea carburanților cu monede cât mai mici (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Nemulțumiți din cauza scumpirii benzinei și motorinei, șoferii din România organizează o „grevă a carburanților”. Inițiativa a pornit în mediul online, la protest fiind chemați să participe conducători auto din toată țară.

,,Greva carburanţilor” – de pe 15 pe 30 iunie nu alimentăm!”, acesta este sloganul şoferilor care vor ca în acest fel să determine companiile de profil şi autorităţile să reacţioneze în sensul ieftinirii carburanţilor auto.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA