930 x122 grota rece

carbonizat

(VIDEO) UPDATE: CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI, BĂRBAT CARBONIZAT

(UPDATE ORA 14:15): Bătrânul locuia singur, mai mult în bucătăria în care a fost găsit sub dărâmături. Un vecin de-al său a observat incendiul și a alertat pompierii.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Flăcările au izbucnit, conform ISU Argeș, din cauza unui scurtcircuit electric produs la un cablu defect sau neizolat corespunzător.

(UPDATE ORA 13): Casa arde pe o suprafață de aproximativ 50 de mp, anunță ISU Argeș. Tavanul bucătăriei, bucătărie în care probabil a izbucnit incendiul, s-a prăbușit.

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

Din păcate, informația inițială este confirmată de pompieri: un bărbat de 86 de ani, proprietarul, nu s-a putut salva, fiind găsit carbonizat sub dărâmături.

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puține minute la o casă din comuna Râca, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, este posibil ca o persoană să fi fost surprinsă de incendiu în interiorul locuinței.

La fața locului au fost trimise echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un altul cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.  (Foto: Arhivă, sursă video: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90