930 x122 grota rece

cetatea poenari

(VIDEO) UPDATE: ZECI DE MAȘINI BLOCATE. SUNT ȘI FAMILII CU COPII MICI

UPDATE (ORA 15:40): Poliția Argeș transmite că, în aceste momente, pe DN 7C Transfăgărășan, în zona kilometrului 58, pe raza comunei argeșene Arefu, circulația se desfășoară alternativ, pe un sens de mers. Polițiștii rutieri prezenți la fața locului dirijează circulația. 

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

UPDATE (ORA 15): ISU Argeș dă publicității noi imagini de la intervenția pompierilor. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

UPDATE (ORA 14:45): Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, precizează pentru ePitești că, la anumite intervale de timp, polițiștii rutieri, în funcție de intervenția pompierilor, permit trecerea autoturismelor.

”Nu putem estima pentru cât timp va fi blocat traficul. La intervale de timp, se permite, însă, accesul unei mașini sau două, în funcție de cum decurge intervenția echipajelor ISU.”, declară Mădălin Zamfir. 

Zeci de mașini sunt blocate la această oră pe DN 7C Transfăgărășan, în zona kilometrului 58, pe raza comunei argeșene Arefu. Motivul este restricția de circulație instituită de Poliția Argeș pentru ca pompierii să intervină în zona Cetății Poenari (amănunte și imagini despre noul incendiu din zonă, AICI).

Pentru că drumul a fost închis, turiștii nu au mai putut înainta cu autoturismele. Oamenii, mulți dintre ei cu copii mici în brațe, momentan nu au altceva de făcut decât să aștepte. Poliția Argeș nu precizează până la ce oră va fi blocat traficul rutier. Cel mai probabil, însă, restricția va fi menținută pe durata intervenției pompierilor.

Imaginile următoare ne-au fost transmise de un cititor ePitești care se află chiar acum pe DN 7C Transfăgărășan.

Vă reamintim că ne puteți trimite și dumneavoastră informații sau imagini care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitești, pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA