930×122 CAPRA 5

politia

VIOLENȚE LA BLOC, ÎN ARGEȘ. BĂTAIE GENERALĂ. BĂRBAT ȘI COPIL DUȘI LA SPITAL

Violențe la bloc, în Argeș. Bătaie generală. Bărbat și copil duși la spital. Un scandal spontan a izbucnit aseară, în jurul orei 22:30, în orașul argeșean Ștefănești.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Potrivit Poliției Județene, în jur de 15-20 de locatari din două blocuri din Ștefănești s-au luat la bătaie pe fondul consumului de alcool.

Victime ale scandalului au fost un bărbat de 45 de ani, înjunghiat superficial în șold de un alt bărbat, dar și un minor de 12 ani, care a căzut și a acuzat dureri. Ambii au fost transportați la spital. După investigațiile medicale, în cursul nopții au fost externați, precizează sursa citată.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Conflictul a fost aplanat de polițiști, mai multe persoane fiind duse la sediul Poliției din Ștefănești pentru audieri. Au fost date și amenzi. Poliția a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, urmând să stabilească motivul exact al conflictului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90