EcoMoto 930×122

radar

VITEZOMANI PE DRUMUL SPRE TRANSFĂGĂRĂŞAN, PRINŞI DE RADAR

Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe DN 7C (numit şi Transfăgărăşan).

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Poliţiştii au depistat cu această ocazie mai mulţi şoferi care au depăşit viteza legală de deplasare în localităţi. Astfel, în comuna Băiculeşti a fost depistat un bărbat de 67 de ani care conducea un autoturism cu viteza de 101 km/h în localitate.

De asemenea, în Corbeni radarul a fost dat peste cap de un tânăr de 22 de ani care conducea în localitate cu 103 Km/h, dar şi de un alt tânăr de 20 de ani care conducea cu aceeaşi viteză.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 2.835 de lei fiecare şi li s-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3